A Marosvásárhelyi Transilvania Repülőtér bejelentette, hogy a Bukarest-Marosvásárhely-Bukarest útvonalon újraindulnak az eredetileg törölt légijáratok február 7-től. A járatok menetrendje változatlan marad:

  • Bukarest – Marosvásárhely útvonalon minden csütörtökön és vasárnap 21:20-kor száll fel és 22:30-kor érkezik a repülő,
  • Marosvásárhely – Bukarest útvonalon minden pénteken és hétfőn 5:40-kor száll fel és 06:50-kor érkezik a Tarom járata.

A Marosvásárhely és Bukarest közötti légijáratok eredeti programját a 2018. november 22. – december 23. és 2019. január 6. – március 28. közötti időszakra ütemezte az állami légitársaság. A 2018. december 06. – december 17. és a 2019 január 6. – február 28. közötti járatokat viszont a Taromtól függő okok miatt végül mégis törölték. A marosvásárhelyi repülőtér közleménye szerint ugyan a légitársaságnak az állt szándékában, hogy a repülőjáratokat körülbelül 3 hónapig megszüntesse Marosvásárhely és a főváros között, végül sikerült elérni, hogy a járatok felfüggesztése csak egy hónapig tartson.

“Mivel a légijáratok felfüggesztési időszakát sikerült egy hónapra csökkenteni, úgy gondoljuk, hogy a repülőtér által hozott lépések eredménye pozitív volt” – áll a repülőtér közleményében. (közlemény)

transindex.ro

Hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here